Hvem er vi

Street2Mosque er en dansk-muslimsk ungdomsorganisation, der arbejder for at give de unge muslimer i Odense rammer for personlig udvikling. Det vil organisationen gøre ved at tilbyde sociale og lærerige aktiviteter til gavn for unge mellem 12 – 15 år.

Med udgangspunkt i moskeernes faciliteter vil Street2Mosque skabe et fællesskab. Dette fællesskab giver de unge en større bevidsthed og styrke således at de bliver en ressource for sig selv og for samfundet.

I S2M kan vi afspejle os selv i de unge og deres udfordringer i hverdagen. Vi kan alle huske tilbage til dengang vi var små og fortvivlet omkring dét at være ung muslim i Danmark. Det har vi stadig udfordringer med i dag, hvorfor det er nødvendigt at kaste lys over problematikken. Derfor ønsker vi, at lade de unge inspirere af vores rejse og de skilleveje vi har stået overfor.

For at komme de unges udfordringer til livs, arbejder vi på at styrke deres kompetencer med værktøjer som de kan gøre brug af, for at kunne befærde sig i samfundet. Islamisk viden er en af grundpillerne i vores arbejde, der skaber rammerne for et trygt og harmoniseret miljø de unge kan trives i.